soklama-unitesi

Şoklama Ünitesi

Teklif İste

Soğuk ve donmuş muhafaza odaları şartlarına uygun olarak üretilir.

Online Katalog

Firmamızla ilgili Online Katalogu İndirebilirsiniz.

soklama3
KARAYELCONVERT
SAMSUNG DIGIMAX A55W

Şoklama Üniteleri

Gıda güvenliği açısından uzun süre muhafaza edilecek ürünler çekirdek sıcaklığı -18 C’ye kadar şoklanmalı ve daha sonra donmuş muhafaza odasına alınmalıdır.

  • Şoklama işlemi mümkün olabilen en hızlı şekilde yapılmalıdır.
  • Ürüne bağlı olarak maksimum sürelere, gıda güvenliği açısından dikkat edilmelidir.
  • Ürün kalınlığı şoklama süresini etkilemektedir.
  • Hava akış hızı süreyi etkilemektedir.
soklama-sema